Kúpiť masérske potreby – e-shop

Sprievodca výberom
masérskych potrieb


Masérske potreby  >  Ako pomáhajú masážne oleje

Ako pomáhajú masážne oleje

Masáž predstavuje tradičný a zároveň veľmi príjemný spôsob liečby a posilnenie organizmu. V našej uponáhľanej dobe sa k nej obraciame čoraz častejšie a jej účinky umocňujeme masážnymi olejmi.

Je jedno, či zvolíte masáž v salóne, alebo v domácich podmienkach, treba partnerskú. Aj jej dĺžka môže byť rôzna, ale vždy platí, že v súčinnosti s olejčeky vám prinesie toľko potrebnú úľavu a uvoľnenie.

Masážne oleje pomáhajú zmierniť bolesti a svalové napätie, posilňujú imunitu, regenerujú pokožku, svaly a kĺby. Dokážu však tiež povzbudiť myseľ a odstrániť únavu. Nie nadarmo sa hovorí, že po dobre vykonanej masáži je človek ako znovuzrodený!

3 tipy na masážne oleje od profesionálov

Skúsení maséri volia najčastejšie nasledujúce oleja, vyrobené len z prírodných zložiek:

1. Športové - určený na regeneráciu po svalovej únave, pri pomliaždeninách a natiahnutí svalov. Obsahuje silice z rozmarínu, borovice, mäty, citrónu a pomaranča.

2. Stimulačne - dodáva energiu pri fyzickom a psychickom vyčerpaní. S mätou, rozmarínom a borievkou.

3. Orientálne - k relaxačné masáži pri strese, pre celkové upokojenie organizmu. S kardamonom, jazmínom a pomarančom.

Vytvorte zo svojho domova wellness oázu

Žiadaný je tiež masážny olej s obsahom kakaa alebo masážny gél proti celulitíde, účinný vďaka antioxidantom z hroznového vína. Všetky sú využiteľné aj v domácich podmienkach a spolu s ďalšími masérskym potrebami je pohodlne nakúpite v e-shope inSPORTline. Nadchádzajúce zimné obdobie je pre wellness aktivity obzvlášť príhodné!

Zdieľajte článok



Odporúčame masérske potreby

Ďalšie novinky

Masáž lávovými kameňmi

Masáž lávovými kameňmi obnovuje tok energie v tele. Používajú sa pri nej nahriate lávové kamene, ktoré dokážu dlho kumulovať teplo, uvoľňujú niektoré anióny kovov a zároveň disponujú určitou silou.

Čo hovoria odborníčky o vibromasážnom páse

Medzi masérske potreby profesionálov patria stále častejšie aj vibromasážne pásy. Možno ich totiž použiť nielen pre účinné formovanie postavy, ale po konzultácii s lekárom, aj pri liečbe reumatizmu a iných ochorení kostí a kĺbov.

Masážne lehátko - základná masérska potreba

Túžite po masážach v pohodlí domova? Môžete si ich dopriať prostredníctvom služieb mobilného maséra, alebo vďaka vlastnému masážnemu lehátku - treba sa v masírovaniu striedať s partnerom.

K čomu je dobré tejpovanie?

Možno ste pri športovom prenose zahliadli na tele vášho favorita farebné pásky a zaujímate sa, na čo sú dobré. Pokúsime sa to vysvetliť.

všetky novinky