Kúpiť masérske potreby – e-shop

Sprievodca výberom
masérskych potrieb


Masérske potreby  >  Čo hovoria odborníčky o vibromasážnom páse

Čo hovoria odborníčky o vibromasážnom páse

Medzi masérske potreby profesionálov patria stále častejšie aj vibromasážne pásy. Možno ich totiž použiť nielen pre účinné formovanie postavy, ale po konzultácii s lekárom, aj pri liečbe reumatizmu a iných ochorení kostí a kĺbov.

Potvrdzuje to jedna z liečiteliek, ktorá vibromasážny stroj používa aj sama. Za jeho hlavnú prednosť označuje dôkladné prekrvenie organizmu, ktoré sa prejaví aj spevnením kontúr tváre. Uvádza, že stroj sa uplatňuje tiež proti zápche, pretože zlepšuje činnosť čriev. Vždy sa však má použiť pred jedlom. V článku na serveri Vitalia.cz sú uvedené kontraindikácie používania vibračných pásov, medzi ktoré patrí tehotenstvo, umelé kĺby či rôzne akútne stavy.

Vibračný stroj používa aj americká chiropraktička Trudi Pratt. "Len na ňom stojíte a on v podstate pracuje za vás," hovorí. "Myslím, že cvičenie už ani nemôže byť jednoduchšie. Vibračný stroj zapája 90 % svalov vášho tela, a vy sa pri tom nemusíte vedome namáhať. Pozoruhodné je, že túto základnú funkciu zvládnu ako drahšie, tak lacnejšie vibračné stroje. Vďaka tejto pomôcke zlepšíte svoju rovnováhu, zrýchlite krvný obeh a zároveň vybudujete svaly. Cvičením posilníte srdce, kosti, dýchanie, lymfatický systém a tiež sa vám zdvihne nálada."

A k tomu si užívate masážne účinky vibračných pásov

U vibromasážneho pásu, ktorý si môžete zaobstarať domov, vás určite nadchne špeciálna masážna podložka s adhéznym vrúbkovaním, ktorá prekrví, uvoľní a namasíruje vaše chodidlá, dlane, zadok a chrbát, kedykoľvek si to budete želať.

A o to predsa ide - mať masérske potreby stále po ruke. Zaistia vám úľavu po náročnom pracovnom dni, odbúrajú svalové napätie, stres, zlepšia metabolizmus, skrátka budete vďaka nim omnoho účinnejšie relaxovať. A v dlhšom časovom horizonte sa zbavíte aj nadbytočných kilogramov alebo celulitídy.

Ak váhate nad kúpou vibračného pásu, určite choďte do toho. Od odborníčok máte zelenú.

Zdieľajte článok



Odporúčame masérske potreby

Ďalšie novinky

Masáž lávovými kameňmi

Masáž lávovými kameňmi obnovuje tok energie v tele. Používajú sa pri nej nahriate lávové kamene, ktoré dokážu dlho kumulovať teplo, uvoľňujú niektoré anióny kovov a zároveň disponujú určitou silou.

Čo hovoria odborníčky o vibromasážnom páse

Medzi masérske potreby profesionálov patria stále častejšie aj vibromasážne pásy. Možno ich totiž použiť nielen pre účinné formovanie postavy, ale po konzultácii s lekárom, aj pri liečbe reumatizmu a iných ochorení kostí a kĺbov.

Masážne lehátko - základná masérska potreba

Túžite po masážach v pohodlí domova? Môžete si ich dopriať prostredníctvom služieb mobilného maséra, alebo vďaka vlastnému masážnemu lehátku - treba sa v masírovaniu striedať s partnerom.

K čomu je dobré tejpovanie?

Možno ste pri športovom prenose zahliadli na tele vášho favorita farebné pásky a zaujímate sa, na čo sú dobré. Pokúsime sa to vysvetliť.

všetky novinky