" /> Masáž lávovými kameňmi - Novinky zo sveta potrieb pre masérov
Kúpiť masérske potreby – e-shop

Sprievodca výberom
masérskych potrieb


Masérske potreby  >  Masáž lávovými kameňmi

Masáž lávovými kameňmi

Masáž lávovými kameňmi obnovuje tok energie v tele. Používajú sa pri nej nahriate lávové kamene, ktoré dokážu dlho kumulovať teplo, uvoľňujú niektoré anióny kovov a zároveň disponujú určitou silou.

Lávové kamene dokážu odstraňovať bolesť a negatívnu energiu, najlepšie súčasne s aromatickým prírodným olejom. Teplo vychádzajúce z kameňov a špeciálna masáž skvele uvoľní vaše telo, upokojí myseľ a odstráni stres.

Starodávna masáž lávovými kameňmi má pôvod na Havajských ostrovoch alebo v Číne. Kamene zahriate na 35 až 40 stupňov sa prikladajú na telo. Masáž jednotlivých častí tela sa vykonáva striedavo s kameňmi a bez nich. Teplo prestupuje do celého organizmu, ktorý tým uvoľňuje a nabíja novou energiou. Celkovo zlepšuje náladu masírovaného.

Masáž pôsobí na energetické centrá vedúce k vnútorným orgánom, ktoré regeneruje. Uvoľňuje svalové kŕče, pomáha od bolesti a stuhnutosti. Podporuje krvný obeh, tok lymfy, imunitu, trávenie a metabolické procesy.

Zhrnutie - účinky masáže lávovými kameňmi

  •     odbúranie stresu
  •     odstránenie bolesti hlavy a migrény
  •     silné povzbudenie lymfatického systému
  •     povzbudenie obehu telových tekutín
  •     naštartovanie silnej detoxikácie
  •     úľava od akútnej bolesti

Silné detoxikačné účinky tejto masáže však nemusia každému vyhovovať. Ak ste citlivejší, skúste najskôr prikladať lávové kamene len na niektoré časti tela. Prípadne túto techniku ​​kombinujte s ajurvédskou masážou.

Vyberte si na jednom mieste v e-shope masérske potreby presne podľa svojich potrieb, nálady a aktuálneho zdravotného stavu.

Zdieľajte článok



Odporúčame masérske potreby

Ďalšie novinky

Masáž lávovými kameňmi

Masáž lávovými kameňmi obnovuje tok energie v tele. Používajú sa pri nej nahriate lávové kamene, ktoré dokážu dlho kumulovať teplo, uvoľňujú niektoré anióny kovov a zároveň disponujú určitou silou.

Čo hovoria odborníčky o vibromasážnom páse

Medzi masérske potreby profesionálov patria stále častejšie aj vibromasážne pásy. Možno ich totiž použiť nielen pre účinné formovanie postavy, ale po konzultácii s lekárom, aj pri liečbe reumatizmu a iných ochorení kostí a kĺbov.

Masážne lehátko - základná masérska potreba

Túžite po masážach v pohodlí domova? Môžete si ich dopriať prostredníctvom služieb mobilného maséra, alebo vďaka vlastnému masážnemu lehátku - treba sa v masírovaniu striedať s partnerom.

K čomu je dobré tejpovanie?

Možno ste pri športovom prenose zahliadli na tele vášho favorita farebné pásky a zaujímate sa, na čo sú dobré. Pokúsime sa to vysvetliť.

všetky novinky