Kúpiť masérske potreby – e-shop

Sprievodca výberom
masérskych potrieb


Masérske potreby  >  6 efektov, ktoré prináša masírovanie nôh

6 efektov, ktoré prináša masírovanie nôh

Aziati sa majú! Môžu totiž využívať špeciálne salóny zamerané na masáž chodidiel. My sme však kreatívni a dokážeme si túto činnosť preniesť do domáceho prostredia. Prečítajte si, čo všetko vám poskytne pravidelná masáž nôh, treba pred spaním.

1. Relaxácia - masírujte solar plexus uprostred vrchnej časti chodidla. Zatlačením uvoľníte nahromadený stres a celkovo sa upokojíte.

2. Zlepšenie krvného obehu - a tým prenosu kyslíka a živín do buniek, najmä ciev dolných končatín.

3. Homeostáza - fáza, v ktorej telesné orgány pracujú vo vzájomnom súlade, z čoho vyplýva následné zlepšenie zdravotného stavu.

4. Regenerácia tela - dodanie energie, odstránenie blokácií.

5. Prevencia chorôb - stimuláciou reflexných bodov na chodidle naštartujete v organizme liečivé procesy. Môžete sa úplne vyhnúť depresii, nespavosti, úzkosti, nádcham, astme, ale aj cukrovke, rakovine, obezite či úporným bolestiam hlavy.

6. Romantika - v spolupráci s partnerom. Dotyky na chodidlách sú zmyselné, ošetrujúce a láskyplné. Ukážte svojmu miláčikovi, ako vám na ňom záleží. Urobte si svoj krásny a zdraviu prospešný rituál.

Hneď 3 typy masáží (na tvarovanie nôh, relaxačnú a terapeutickú) zvládnete ešte lepšie s pomocníkom, ktorým je špeciálny masážny prístroj na nohy. Prečítajte si, ako používať masérske potreby.

Zdroj fotografie: Acritica.uol.com.br

Zdieľajte článok



Odporúčame masérske potreby

Ďalšie novinky

Masáž lávovými kameňmi

Masáž lávovými kameňmi obnovuje tok energie v tele. Používajú sa pri nej nahriate lávové kamene, ktoré dokážu dlho kumulovať teplo, uvoľňujú niektoré anióny kovov a zároveň disponujú určitou silou.

Čo hovoria odborníčky o vibromasážnom páse

Medzi masérske potreby profesionálov patria stále častejšie aj vibromasážne pásy. Možno ich totiž použiť nielen pre účinné formovanie postavy, ale po konzultácii s lekárom, aj pri liečbe reumatizmu a iných ochorení kostí a kĺbov.

Masážne lehátko - základná masérska potreba

Túžite po masážach v pohodlí domova? Môžete si ich dopriať prostredníctvom služieb mobilného maséra, alebo vďaka vlastnému masážnemu lehátku - treba sa v masírovaniu striedať s partnerom.

K čomu je dobré tejpovanie?

Možno ste pri športovom prenose zahliadli na tele vášho favorita farebné pásky a zaujímate sa, na čo sú dobré. Pokúsime sa to vysvetliť.

všetky novinky