Kúpiť masérske potreby – e-shop

Sprievodca výberom
masérskych potrieb


Masérske potreby  >  Neprepínajte sa a využívajte masážne prístroje

Neprepínajte sa a využívajte masážne prístroje

Masáž dá poriadne zabrať, tak prečo si ju neuľahčiť? V domácich podmienkach vystačíte s lacným masážnym prístrojom na batérie, ktorý si môžete vybrať v rôznych farbách.

Masáž sa odporúča v dĺžke 15 až 60 minút. Vibrácie sa na prístroji aktivujú automaticky pri jemnom stlačení, vo chvíli keď prístroj priložíte na určitú časť tela. Akonáhle kontakt s pokožkou prerušíte, vibrácie taktiež skončia.

Hlavné účinky každodennej masáže:

  •     odbúranie stresu
  •     zlepšenie krvného obehu
  •     odstránenie svalového napätia
  •     účinná regenerácia tela
  •     podpora metabolizmu

Pre náročnejších užívateľov je k dispozícii masážne kreslo pre intenzívnu masáž celého tela vrátane 3D masáže, s funkciami polohovania, vyhrievania, MP3 prehrávačom a časovými programami.

Masérske potreby sú vždy po ruke

Podľa lekárov je dobré využívať masáž ako prevenciu civilizačných chorôb. Možno ste nevedeli, že zdravie, alebo naopak choroby, môžeme až z 80 % ovplyvniť životným štýlom. Čiže, genetika už nie je zďaleka tak dôležitá a v podstate záleží na našom prístupe.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame masérske potreby

Ďalšie novinky

Masáž lávovými kameňmi

Masáž lávovými kameňmi obnovuje tok energie v tele. Používajú sa pri nej nahriate lávové kamene, ktoré dokážu dlho kumulovať teplo, uvoľňujú niektoré anióny kovov a zároveň disponujú určitou silou.

Čo hovoria odborníčky o vibromasážnom páse

Medzi masérske potreby profesionálov patria stále častejšie aj vibromasážne pásy. Možno ich totiž použiť nielen pre účinné formovanie postavy, ale po konzultácii s lekárom, aj pri liečbe reumatizmu a iných ochorení kostí a kĺbov.

Masážne lehátko - základná masérska potreba

Túžite po masážach v pohodlí domova? Môžete si ich dopriať prostredníctvom služieb mobilného maséra, alebo vďaka vlastnému masážnemu lehátku - treba sa v masírovaniu striedať s partnerom.

K čomu je dobré tejpovanie?

Možno ste pri športovom prenose zahliadli na tele vášho favorita farebné pásky a zaujímate sa, na čo sú dobré. Pokúsime sa to vysvetliť.

všetky novinky